Met een gezonde dosis enthousiasme hebben de volgende partijen en personen zich ingezet om de wetenschap en cultuur van het hoofd te presenteren.

 


Science Café
Ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap
p/a Bagijnenstraat 9, 7411 PT Deventer
Meer: Science Café Deventer

 

 

 

 

Het Burgerweeshuis
Hét poppodium van Deventer
Bagijnenstraat 9, 7411 PT Deventer
Meer: Burgerweeshuis

 

 

 

Filmhuis De Keizer
Kwaliteitscinema in Deventer
Keizerstraat 78, 7411 HH Deventer
Meer: Filmhuis De Keizer
James van Lidth de Jeude

James is experimenteel natuurkundige met belangstelling voor de chaostheorie en oud-burgemeester van Deventer. Hij zet zich nog steeds in voor projecten in Deventer en omstreken. Sinds jaar en dag zwaait hij de scepter tijdens het debat op de Science Café-avonden op de 2e woensdag van de maand.


Tine Zevenhuizen

Tine is na haar studies schilderen aan de kunstacademie in Enschede en kunstgeschiedenis aan Universiteit Utrecht als leerkracht werkzaam in het basisonderwijs. Als een van de oprichters van Science Café is ze vandaag weer even terug om te modereren.


JEROEN WIEGERTJES

Jeroen Wiegertjes is Manager Wetenschapscommunicatie bij Science Center NEMO en uitgever van Kennislink, de grootste populair-wetenschappelijke website van Nederland. Hij is ook vrijwilliger bij Science Café Deventer en moderator tijdens het KOP-festival.


WILMA MENSINK

Wilma heeft verschillende wijk-, stads- en dorpsvernieuwingsprocessen aangestuurd met projecten in zowel het sociale als fysieke domein. Als zelfstandig professional begeleidt zij de laatste jaren intervisiebijeenkomsten. In opdracht organiseert zij cursussen, excursies, debatten, symposia en/of treedt op als gespreksleider.


BIRGIT AAN DE STEGGE

Birgit aan de Stegge is neuroloog en nu in opleiding tot psychiater bij Dimence, kortom, ze is geïnteresseerd in alle facetten van het hoofd. Ze heeft in de organisatie van het Science Café en de twee eerdere KOP-festivals gezeten. Vandaag komt ze terug als moderator bij de derde editie van het KOP-festival.


Lineke Tak
Anne Dijkstra
Hans Husselman
Huub Eggen
Peter van Diest
Martijn Harleman
Marleen Maatman
Jeroen Wiegertjes
Natasja van Dulmen
Annemarijn Walberg